نرم افزار حسابداری ابری چیست ؟
نرم افزار حسابداری ابری ممکن است برای بسیاری از افراد یک نرم افزار ناشناخته باشد. اما از آنجایی که نرم افزار راهکاران ابری در پردازش ابری و محاسبات ابری مورد استفاده قرار می گیرد برای برخی از افراد مفهوم آشنایی دارد. پردازش ابری یکی از روش هایی است که با استفاده از اینترنت فضای خاصی را ایجاد می کند. این برنامه فضایی تحت وب در دسترس شما قرار می دهد که دیگر نیازی به پردازش روی کامپیوتر نیست. همچنین با وجود این برنامه دیگر نیازی به نصب نرم افزار روی سیستم های متنوع نخواهید داشت.
حسابداری ابری را به عنوان حسابداری آنلاین نیز معرفی می کنند که مزیت های زیادی دارد. به طور کلی شما باید به خوبی بدانید که نرم افزار راهکاران ابری با نرم افزار فروشگاهی دشت، نرم افزار حسابداری سپیدار و … فرق می کند. امکان دارد که شما نرم افزار حسابداری را روی سیستم محل کار خود نصب کرده باشید. اما می توانید در منزل با کمک اینترنت و به وسیله مرورگر وب، بدون نیاز به نصب دوباره نرم افزار سایت برنامه را در اختیار داشته باشید. این نرم افزار به شما اختیار می دهد که روی سیستم، امکانات سخت افزاری حسابداری را دریافت کنید و مدیریت داده ها را به خوبی انجام دهید.
فناوری حسابداری ابری برای حسابداری چه اهمیتی دارد ؟
یکی از مهمترین مزیت های نرم افزار ابری این است که شما می توانید فعالیت هایتان را از طریق فناوری ابری در هر کجای دنیا در کمترین بازه زمانی مشاهده کنید. هر یک از فعالیت ها که روی برنامه حسابداری رخ می دهد را می توانید تنظیم نمایید. در صورت نیاز زمانبندی هایی که جهت اطلاع رسانی به مشتریان نیاز دارید را می توانید تنظیم کنید.
اگر شما می خواهید حسابداری هر یک از بخش های صنف خود را به بهترین نحو انجام دهید، استفاده از نرم افزارهای حسابداری ابری انتخاب مناسبی خواهد بود. از آنجایی که این نرم افزار آنلاین است، کسب و کار شما با استفاده از آن رونق خواهد گرفت. چرا که امروزه بسیاری از افراد برای پیشبرد سریع اقداماتشان از اینترنت استفاده می کنند.
آیا حسابداری با روش ابری امن می باشد ؟
راهکارهای فناوری ابری جهت ذخیره اطلاعات مالی به گونه ای در نظر گرفته شده است که امنیت زیادی دارد. امکان دارد که لپ تاپ و یا رایانه تان با اطلاعات مالی بسیار مهم از دست برود یا سرقت شود. حسابداری مبتنی بر فناوری ابری اثری از داده های مالی را روی رایانه شرکت نمی گذارد. داده ها در فناوری ابری رمزگذاری می شوند و محافظت می گردند. به همین دلیل دسترسی به آنها تنها از طریق رمز عبور میسر است. اشتراک گذاری داده ها در این فناوری نگران کننده نمی باشد. شما با استفاده از فناوری ابری می توانید گذرواژه منحصر به فردی را برای داده های خود قرار دهید.
در روش سنتی به طور معمول برای انتقال دادن داده به درایورها نیاز دارید. به همین دلیل احتمال از دست رفتن و سرقت آنها وجود دارد. هر یک از ارائه دهندگان فناوری ابری به طور معمول چندین سرور پشتیبان را طراحی می کنند. در صورتی که هر مشکلی در شبکه و سرور به وجود بیاید شما به داده های خود دسترسی پیدا می کنید. اطلاعاتی که تنها به شکل درون سازمانی نگهداری می گردد امکان دارد که در شرایط متفاوت مانند بلایای طبیعی آسیب ببیند و یا تخریب گردد. این امکانات هرگز بازیابی نخواهد شد.
حسابداری به روش ابری چگونه به کسب و کارهای کوچک کمک می کند ؟
صاحبان هر یک از کسب و کارها می توانند در هر جا و هر زمان به داده های خودشان با استفاده از حسابداری ابری دسترسی داشته باشند. این افراد همیشه در حال حرکت می باشند از تبلت ها و گوشی ها جهت دسترسی به آخرین داده مالی شان استفاده می نمایند. با استفاده از فناوری ابری افراد می توانند مانده حساب، وضعیت کلی وجه نقد، فاکتورهای معوقه و موارد دیگر را در تمامی دقایق شبانه روز با متصل شدن به اینترنت مشاهده نمایند.
استفاده از حسابداری به روش ابری چگونه است ؟
شما جهت استفاده از فناوری ابری به نصب و نگهداری از آن نیازی ندارید. نرم افزار را بدون دخالت کاربر و به صورت خودکار می توانید به روز رسانی کنید. این امر موجب شده که هزینه ها کاهش پیدا کند. کسب و کارها با این امکانات قادر هستند که روی فعالیت های اصلی کسب و کارشان تمرکز کنند. حسابداری اگر مبتنی بر اینترنت باشد امنیت بالایی ایجاد می کند. به طور معمول کسب و کارهای متوسط و کوچک اقدامات امنیتی کمی را جهت محافظت داده مالی خود در نظر می گیرند. اما باید بدانید که فناوری ابری استانداردهای امنیتی بالایی را در نظر خواهد گرفت.
0